dimecres, 8 de febrer del 2017

HOMENATGE A JORDI RODRÍGUEZ


DISSABTE 11 DE FEBRER DE 2017

HOMENATGE AL MÚSIC ONTINYENTÍ
 JORDI RODRÍGUEZ

Al matí, tindrà lloc el “1er encontre de Blocos de percussió afro-brasilera Jordi Rodríguez Belda", que recorrerà els carrers d'Ontinyent, acompanyats del ballet Masters i acabarà a la plaça de Sant Domingo, on tots junts interpretaran el ritme "Samba Reggae Batukem" arranjat pel mestre Jordi Rodríguez. Ens esperen més de 340 tambors sonant a la vegada!!

Després, començaran a l’escenari exterior les actuacions de les diferents formacions musicals i artístiques seguents: 
Pep Soler Grup i Silvage, Amanita Suit, Atzukak, Auxili, Xavi sarrià i Miquel Gironés, Fuckop Family, Xaluq, Siembra, La Trocamba Matanusca, Frecuencia Stress, La Cris, Javi Chispes i Tashkenti.

Més tard, dintre del Teatre Echegaray i presentat per l’actriu Maria Juan, gaudirem d'una actuació especial a càrrec de: Intokables Big Band, Banda Batukem, El Regall, La Colla i Menestrils amb Batukem, formacions on Jordi va participar. En acabar s'interpretarà el seu projecte fi de grau "5 SETS, PUNT DE PARTIDA" de manera especial i única per a concloure l'acte.

Per si no heu gaudit prou de la música, a partir de les 00h en el Pub l’Almassera tindrem al grup “Siembra”, que obriran una Latin-Jam Session.

Informació de com adquirir les entrades:
No hi haurà entrades anticipades a la venda. A partir de les 14h es podran comprar les entrades per a l'actuació del teatre a 5€ a la mateixa guixeta. (entrades limitades). Aquelles persones que no aconseguiu entrada no patiu! Hi haura una pantalla gegant a la plaça per a vibrar juntes.
També disposarem d'entrades Fila 0 a la venda en guixeta i en diferents punts d'Ontinyent (en uns dies posarem els llocs on adquirir-les). Aquestes entrades seran exclusivament solidàries i no dónen accés a l'actuació del teatre.

Una vegada descomptats els costos de producció de l’acte, els diners recaptats aniran destinats a la investigació de tractaments contra el càncer de l'Hospital del Mar, i a l'associació Ànima d'Ontinyent.
Salut, música i somriure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada