divendres, 3 de febrer del 2017

CONTES PER LA PAU






En un món en què cada vegada més es radicalitzen les idees, un món amb països en guerra, un món amb líders que promouen la segregació racial i religiosa, un món en què les notícies de bombardejos i milers de refugiats deixen de ser noticia... en aquest món és necessari treballar per la pau.

 A l'escola podem ensenyar a valorar tot el que tenim i educar per a viure en pau. En els col·legis cada vegada hi ha més casos d'assetjament, és necessari ensenyar a l'alumnat a respectar els altres i a ser capaços de resoldre els seus conflictes amb l'ús de la intel·ligència emocional i sense violència.

 Per a ajudar a treballar aquests valors la nostra companya Núria ha fet dos contes, "Jo vivia en pau" sobre el tema de la guerra i els refugiats, i "Neu" sobre l'acceptació de les diferències i l'assetjament. Però és tasca de tots, tots hem d'educar per  unir les persones no per a separar, humiliar i odiar.


Al corredor s'han exposat els dos contes i s'ha convidat a l'alumnat i professorat ha expressar les seues ideés , sentiments i visió sobre la guerra en un mural, lliurement. 

MÉS INFORMACIÓ AL BLOG DE LA BIBLIOTECA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada