...

dimecres, 13 d’abril de 2016

SETMANA DEL LLIBRE ABRIL 2016
L’Ajuntament Ontinyent organitzarà la propera setmana 4 activitats infantils a la Biblioteca de Sant Josep amb motiu de la “Setmana del Llibre”, de manera prèvia al 23 d’abril, dia Internacional del Llibre.

Totes les activitats seran gratuïtes, tindran lloc del 19 al 22 d’abril a la biblioteca de Sant Josep i tenen places limitades, podent formalitzant-se la inscripció presencial o telefònicament en la pròpia biblioteca.

La primera activitat serà un taller de creació de contes el 19 d’abril de 17:30 a 19:30 hores, on s’explicarà els diferents mètodes de creació de contes, i s’usaran alguns d’ells per crear un conte entre totes i tots, dibuixar-los i crear un auca.

El 20 d’abril, també de 17:30 a 19:30 hores, hi haurà un segon taller titolat “Reinventem contes. El dia que els tres porquets es trobaren a la caputxeta roja”, on es parla d’una manera de crear contes molt original, utilitzant els contes clàssics per a donar-los la volta. D’aquesta manera s’etendrà com s’estructura un conte i es donarà a conèixer els seus elements bàsics.

El 21 d’abril, a la mateixa hora, es farà el taller “les endevinalles juguen a amagar-se”, on els i les participants podran descobrir i resoldre endevinalles amagades. Estes tres primeres activitats estan adreçades a escolars de 7 a 10 anys, mentre que la quarta i última, el 22 d’abril de 17:30 a 18:30, anirà adreçada a infants d’1 a 3 anys: serà un contacontes a càrrec d’Almudena Francés, amb un màxim de 15 nadons per sessió acompanyats per un adult.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada