...

divendres, 22 de gener de 2016

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "La fibromialgia, mi hija y yo"La Casa de Cultura d’Ontinyent, al nº26 del Carrer Maians, acollirà aquest divendres a les 19:00 hores la presentació del llibre “La fibromialgia, mi hija y yo” de l’escriptora ontinyentina Mª Carmen Martínez Tortosa.

Es tracta d'un llibre autobiográfic editat per TXT Editorial amb carácter benèfic, ja que tots els beneficis que es generen per les vendes aniran a parar íntegrament a la lluita contra la síndrome Idic15 i la Fibromiàlgia. Al volum, l’autora, de 52 anys, casada i amb 3 fills, compta les seues vivències principalment al voltant de la malaltia de fibromiàlgia, de la que té símptomes des dels 24 anys, i contra la que lluita també des de dues associacions a Ontinyent i Oliva, AMFO (Associació de Malalts Fibromialgia Ontinyent) i SEDAFI (Federación de Asociaciones de Fibromial­gia, Síndrome de fatiga crónica, sensibilidad química y otras de ín­dole similar).

A més a més, Mary, com és coneguda pels seus amics, també de les seues experiències amb la seua filla discapacitada i persones del seu entorn. “La fibromialgia, mi hija y yo” compta amb 178 pàgines en les que a més de 45 capítols es compta amb escrits i reflexions d’altres persones com Marian Arlandis, Miguel Montagud o Miguel Ángel Orquín.

Segons expresa a la introducció del llibre, amb aquest es vol llançar un missatge a la societat en general: “llance un missatge a la societat en general: Lluitem per un tractament just i una investigació que ens ajude a afrontar la vida de diferent manera (...) desitge de tot cor que el llibre servisca per atendre certes situacions on tots i totes ens podem trobar en certes etapes de la vida”, manifestava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada