...

dimecres, 30 d’abril de 2014

XIX SETMANA DEL LLIBRE D'ONTINYENT

La propera setmana, del 5 al 9 de maig, es celebrarà la XIX Setmana del Llibre d'Ontinyent amb diverses activitats.-Exposició de Roís de Corella al MAOVA (Museu Arqueològic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida) tota la setmana.

-Divendres 9 de maig Sala Multiusos/Gomis. EDICIONES BABYLON realitzarà una presentació especial de l'obra de Marta Nael amb narracions en persona del famós doblador Pepe Michavilla (doblador de, entre d'altres, Morgan Freeman, Ian Mckellen, etc.) a la Sala Gomis (Multiusos) el divendres 9 de maig a les 20:00 hores.A la Biblioteca d'Ontinyent també hi ha previstes les següents activitats:

-Dimarts 6 a les 20:00 hores presentació de la novel·la "En primera persona" de Mariló Sanz.

-Dimecres 7 durant tot el dia la II Lectura Pública de l'obra de Fra Lluís Galiana "La Rondalla de Rondalles". Pel matí per a alumnes, per la vesprada per a Associacions i el públic en general.

-Dijous 8 a les 19:30 hores presentació de l'obra "Familia y Escuela" de Óscar González. Interessantíssim per a docents i pares especialment.

-Divendres 9 a les 18:15 Conta contes en anglès per a xiquets de 4 a 8 anys (places limitades, apuntar-se a la Biblioteca de Sant Josep des de dilluns 5 de maig).

Totes les activitats de la Biblioteca es realitzaran en la Biblioteca Pública Sant Josep d'Ontinyent. Av. Manuel Sanchis Guarner, s/n


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada