dijous, 20 de febrer del 2014

FESTA PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA




 El 29 de març l'Ajuntament d'Ontinyent està organitzant la Festa per l'Educació Pública
La Festa consistirà en concerts de grups valencians (encara queden per confirmar, però comptem ja amb Auxili, Tashkenti, Batuquem, Andreu Valor...) intercalats amb lectures de manifestos en defensa de l'Educació i tallers per als més menuts. 

Aprofitarem els tallers per a fer una gimcana informativa (açò és que a cada taller hi haja informació sobre un dels punts que es defensen des de la Plataforma PROU i que ens afecten directament: les supressions, la ràtio, la Lomqe...).

Des de la Plataforma PROU han pensat fer una Marxa per l'Educació per donar inici a la Festa. La Marxa s'iniciarà a la Plaça de la Concepció, passarà per Daniel Gil i Josep Iranzo fins arribar al pàrquing de la Sala Multiusos, on se celebrarà la Festa. La confirmació del trajecte encara està pendent de l'autorització pertinent.

L'Ajuntament s'encarrega de la infraestructura de la Festa (entaulat, llums, etc) i de l'organització dels concerts (contacte amb grups i cantautors, etc), i des de la Plataforma PROU organitzaran la Marxa, els tallers i la gimcana informativa. La Plataforma també hi comptarà amb un punt d'informació.

Seria molt bonic que fora una festa plena de color, de pancartes reivindicatives fetes per l'alumnat, que es veja molt de moviment... Per això reiterem, una vegada més, la importància de la participació de l'equip docent,l'ampa i la comunitat educativa en general de tots els centres

A          M   É   S   ...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada