...

dimecres, 24 d’octubre de 2012

NOTA INFORMATIVA


    Ens adrecem a la comunitat educativa, en especial a pares i mares que, els dies de pluja, a l'hora d'entrada al centre, deixen als fills/filles que es posen al porxe a la fila que corresponga i pares/mare/acompanyants es queden baix, separats de les escales o rampa d'accés, per tal que l'alumnat tinga més facilitat per accedir al mateix. Han de comprendre que el porxe és xicotet i, si es posen vostés amb els alumnes el resultat és desastrós.


El lloc on s'ha de col·locar cada curs estarà indicat i els alumnes el coneixen. Esperem que col·laboren tots perquè, del contrari, pendriem mesures com tancar la porta dels camions i deixar únicament l'entrada per Pintor Segrelles ( la rampa de tota la vida) i, en aquest cas, a l'hora de les entrades quedaria prohibit l'accés del qualsevol adult al pati.

Durant les eixides, preguem als pares/mares/acompanyants d'Educació Infantil que, després de recollir a l'alumnat, deixen lliure el porxe i les escales per ser zona d'eixida de la resta de l'alumnat. Així mateix, recordem que els pares/mares/acompanyants d'Educació Primària no hauran de passar dels arbres, també per afavorir l'eixida.

LA DIRECCIÓ DEL CENTRE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada